Toont alle 4 resultaten


Koffiemok bedrukken

Laat een koffiemok bedrukken met een bijzondere tekst of herinnering en je hebt een perfect cadeau. Verras iemand of zorg ervoor dat je je koffiedrinkt uit je eigen ontworpen mok of mok. Wij maken het je gemakkelijk. Je kunt kiezen uit alle mogelijke kopjes, van groot tot klein. Dus ben je op zoek naar een specifieke kleur of een bijzonder oor? Zorg ervoor dat je op kantoor en thuis vanaf nu koffie gaat drinken in het mooiste kopje. Of gebruik het om iemand anders mee te verrassen, bijvoorbeeld als je op zoek bent naar een origineel cadeau. Met onze online tool kun je zelfontworpen mokken laten bedrukken met foto’s en meer! Kies een mok, personaliseer hem en wij gaan ermee aan de slag. Wij bedrukken in de hoogste kwaliteit met onze hoogwaardige apparatuur en materialen. Het resultaat is een prachtige mok, een unieke keuze die niemand anders heeft. Dus denk je erover om één of meerdere koffiemokken te bedrukken? Gebruik ze op kantoor, thuis of als cadeau als je er iemand mee wilt verrassen.

Koffiemok bedrukken

Gepersonaliseerde mokken zijn ook zeer geschikt als relatiegeschenk. Bestel uw eigen mok met opdruk om te gebruiken op evenementen of geef hem cadeau aan uw klanten of potentiële klanten. Maak bijvoorbeeld een mok met een eigen tekst en/of foto. Zo geef je de mok gemakkelijk cadeau aan een vriend, familielid of kennis. Je kunt ook mokken laten bedrukken als relatiegeschenk. Wil je jouw klanten verrassen met een gepersonaliseerd relatiegeschenk? Bestel dan nu bij Jamie's Drukwerk. Ook leuk om uit te delen op de beurs en om top-of-mind te blijven bij (potentiële) klanten.

Wil je ons wat vragen?

Denk je bijvoorbeeld aan een grote oplage gepersonaliseerde koffiemokken of eerst meer informatie? Neem dan telefonisch contact met ons op via 085-4012939, stuur een mail naar info@jamiesdrukwerk.nl of neem contact op via de klantenservice.