Over ons

Wij zijn Jamie’s Drukwerk
Jouw gepersonaliseerde mokken specialisten. Want met een ongeëvenaarde passie, een flinke dosis creativiteit en een scherp oog voor kwaliteit helpen wij onze klanten aan tevredenheid. Wij zijn immers ook pas tevreden als u dat ook bent. Mocht er onverhoopt toch iets niet goed gaan. Ga wij voor u aan de slag want tevreden klanten geeft ons voldoening en energie.

Samenwerken

Jamie’s Drukwerk werkt samen met o.a. marketing en reclamebureaus en verzorgt de verzending van de gepersonaliseerde mokken, wij zijn heel flexibel en kunnen snel schakelen alle mokken worden door ons zelf gepersonaliseerd en verstuurd. Grote of kleine aantallen zijn voor ons geen probleem of het u gaat om 1 of 2 mokken of 500 mokken of meer. *Besteld voor 16.00 betekend vandaag verstuurd wel (* aantallen tot 36 mokken)
Maar vaak kunnen wij ook grote aantallen dezelfde dag nog versturen hiervoor kunt u eenvoudig contact met ons op nemen via telefoon of WhatsApp: 085-4012939 of via onze chatfunctie.

Mokken

Al onze mokken zijn vervaardig volgens AAA-kwaliteit. Dit betekent dat de mokken van de beste kwaliteit zijn en vaker gecontroleerd worden op vorm en kwaliteit, mocht er onverhoopt toch een mok tussen zitten van mindere kwaliteit ruilen wij deze kosteloos om.

Onze kwaliteit

Vanaf dag 1 gebruiken wij alleen de beste materialen en producten om zo hoog mogelijk kwalitatief mokken te produceren. Wij besparen niet op inkt door een B merk of gebruiken goedkoper papier of kopen goedkope partijen mokken om mede hierdoor creëren wij tevreden klanten en hebben wij altijd een positief klantcontact.

Ervaren team
We maken al meer dan 10 jaar gepersonaliseerde mokken

Concurrende prijzen

U ontvangt producten van de hoogste kwaliteit tegen de beste prijzen

Mokkenspecialisten
Samen met u maken wij de beste mokken van hoogwaardige kwaliteit

Benieuwd naar uw mogelijkheden? 

Telefoon: +31854012939
Mail : info@jamiesdrukwerk.nl

 

Klik of sleep bestanden naar dit veld om te uploaden. Je kunt tot 10 bestanden uploaden.
Upload bestanden (.pdf .jpg .svg .eps .ai of png)