Toont alle 5 resultaten


Emaille mok bedrukken

Emaille mokken laten bedrukken is een duurzame keuze. Het sterke materiaal kan tegen een stootje en wij bedrukken deze ook nog eens in alle denkbare kleuren. Dit materiaal vraagt om een professionele aanpak tijdens het drukken en wij doen dit graag. Of je het nou voor jezelf of als cadeau ontwerpt. Welke herinnering, tekst of foto wil jij erop laten drukken?  

Wat is Emaille?

Emaille is een duurzaam materiaal, met een veel unieke eigenschappen. We hebben 5 kenmerken van dit materiaal voor je op een rijtje gezet:
  • Duurzaam Emaille is een duurzame optie. Het materiaal is zeer goed bestand tegen corrosie en krassen en gaat daardoor wel jaren met je mee. Onze mokken zijn van keramiek met emaille en hebben een gekleurd randje.
  • Klassieke uitstraling De emaille mok is een klassieker in de keuken. Hij heeft een chique en kwalitatieve uitstraling die een ideale sfeer creëert tijdens eten en een gesprek. Het glanzende oppervlak creëert een nostalgisch effect.
  • Makkelijk schoonmaken Onze bedrukte emaille mokken zijn gemakkelijk schoon te maken. Was de kopjes dus gewoon met de hand of in de vaatwasser.
  • Allerlei kleurenopties Emaille mokken zijn verkrijgbaar in zwart, rood en blauw. Op deze manier kun je de basis kiezen voor jouw unieke design.
  • Supersterk materiaal Het materiaal is supersterk, waardoor het voor een lange tijd kan worden gebruikt.

Emaille mok bedrukken

Maak je eigen mok op onze website en voeg een tekst, foto of allebei toe. Vervolgens stuurt je het ontwerp naar ons: Jamie’s Drukwerk. Wij drukken het op je eigen gepersonaliseerde mok. Denk aan een mok met een persoonlijke tekst of foto maken die je cadeau kunt geven aan een familielid of kennis. Ook zou je deze kunnen bestellen voor zakelijke doeleinden, bijvoorbeeld om weg te geven als relatiegeschenk tijdens beurzen. Wil je indruk maken op jouw potentiële klanten? Bestel dan nu bij Jamie's Drukwerk!

Bestel je eigen gepersonaliseerde mokken

Wil je een grote hoeveelheid gepersonaliseerde gekleurde mokken bestellen ? Heb je vragen of wil je graag een offerte ontvangen ?  Neem dan telefonisch contact met ons op via 085-4012939, stuur een mail naar info@jamiesdrukwerk.nl of neem contact op via de klantenservice.