Toont alle 10 resultaten


Gekleurde binnenkant en oor mok 

Personaliseer je mok met een boodschap of ontwerp en maak hem uniek. Bij de mok met gekleurde binnenkant en oor kies je uit verschillende kleuren en daarnaast is de mok te bedrukken volgens jouw wensen. Je kunt de mok volledig personaliseren, dus ontwerp snel je eigen mok en laat hem door ons bedrukken.

Uniek design

De mok heeft een inhoud van 330 ml en kan volledig naar wens bedrukt worden. De mok van hoogwaardig keramiek en het gekozen design wordt gesublimeerd in hittepersen waardoor de print in de mok komt, hierdoor is de mok vaatwasser en magnetron bestendig. Kies een foto, afbeelding of tekst en kies de kleur die bij je past. Omdat de binnenkant en oor van de mok in elke kleur gemaakt kunnen worden, kan het ontwerp van de mok volledig aan je wensen worden aangepast.

Gekleurde binnenkant en oor mok als relatiegeschenk

Op maat bedrukte mokken zijn een geweldig geschenk voor je werknemers, klanten en partners. Wil je opvallen op een beurs, evenement of wil je dat een relatiegeschenk wordt herinnerd? De ontwerpen zullen je helpen op te vallen met een uniek en persoonlijk relatiegeschenk dat ideaal kan worden gecombineerd met de kleur van het logo van jouw bedrijf.

Bestel je eigen gepersonaliseerde mokken

Wil je een grote hoeveelheid gepersonaliseerde gekleurde mokken bestellen ? Heb je vragen of wil je graag een offerte ontvangen ?  Neem dan telefonisch contact met ons op via 085-4012939, stuur een mail naar info@jamiesdrukwerk.nl of neem contact op via de klantenservice.